Deze vrouw las het recept niet goed door en nu moet ze 8 uur lang op de marinade wachten

Lam in yoghurt koriander-munt marinade om 4 uur ‘s nachts klaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

als kok zijnde kan ik zeggen dat dit onzin is. een marinade kan je zo in elkaar gooien en is altijd zo klaar. het kan niet zo zijn dat iemand 8 uur wacht op een marinade. misschien dat ze eeen 100 liter pan heeft opgezet en daar per ongeluk boullion in maakt. maar dat is geen marinade en dat weet elke mongool

Reageer
gravatar

Ah, u bakt ze bruin? En heeft u in uw hoedanigheid als kok wel eens een 100 liter pan gevuld van het fornuis gehaald? Probeert u dat eens om de ervaring op te doen; het duurt ongeveer 8 uur eerdat u de spoedeisende hulp weer mag verlaten.

Wat betreft de marinade heeft u overigens gelijk. En ja, zelfs een aap kan men nog leren koken. Toch is het zaak om niet als een gemarineerde hansworst de geschiedenis in te gaan, vindt u niet?

gravatar

Laatst ben ik ook gruwelijk ziek geworden toen ik het etiket van de kipmarinade verkeerd las. Ik had het 15 seconden gebakken in plaats van de voorgeschreven 15 minuten. En ik maar denken dat ik de kip Rare had bereid

Reageer
gravatar

Lijkt mij dat de marinade juist zo klaar is en dat het marineren 8 uur duurt.

Of lag ze zelf 8 uur bezopen in de yoghurt koriander-munt marinade? Dat om 4 uur ‘s nachts klaar begrijp ik dan ook weer niet volledig. Een yoghurt koriander-munt fetish? Ach ja moet kunnen.

Reageer