Chouffe – Sabine van Nistelrooij

Chouffe – Sabine van Nistelrooij

Bier drinken na het wielrennen pas echt gezellig nadat iedereen heeft gezegd dat het gezellig is

Het heeft even geduurd, maar nadat Marcel als laatste van de vriendengroep ook heeft gezegd dat het ‘gezellig’ is, is het nu eindelijk pas echt gezellig. De groep mannen is na een flinke fietsronde op het terras van de Chouffe Classic beland. Ze stapelen een zo hoog mogelijke toren van kratten, spelen nog een potje kaarten en nu is het dan eindelijk het hoogtepunt van sfeer bereikt.

“We hadden duidelijk al de hele tijd plezier, maar of het nou echt gezellig is, dat is dan nog maar even afwachten”, zegt Bas. “Gelukkig hadden we de smaak wel degelijk te pakken: iedereen zei na het tweede biertje al dat we het gezellig hadden. Je voelt het altijd wel een beetje aankomen, maar als het dan toch gezegd is, blijft dat een opluchting.”

Chouffe is hét bier voor actievelingen die houden van het buitenleven. Op 1 juni organiseert Chouffe voor het 3e jaar de Chouffe Classic. De Chouffe Classic is de gezelligste wielerronde van Nederland. Schrijf je nu in!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mensen aanmoedigen om met een flesje 8% alcohol op een racefiets te gaan zitten terwijl ze met zo’n conditie uberhaupt niet op een racefiets moeten zitten… is dat nou satire?

Reageer