Dyslectische cafébezoeker overleden aan overdosis brie

Twintigste vaasje brie werd hem fataal

Een 52-jarige man uit Enschede is vannacht in café De Hopman overleden aan een overdosis brie. De man, die leed aan hardnekkige dyslexie, raakte bewusteloos bij zijn twintigste vaasje brie. Hij overleed op weg naar het ziekenhuis.

Hoewel inwoners van Enschede al tijden schreeuwen om strengere brie-wetgeving, is de kroegeigenaar zich van geen kwaad bewust. “Hij bleef maar om brie vragen, moet ik dan nee zeggen? Hij leek me oud genoeg voor brie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Laten we echter onze ogen niet sluiten voor de grotere gevaren die brie teweeg kunnen brengen, het is een opstapje naar ergere verslavingen als port salut of camanbert.

Reageer
gravatar

Is er een link te leggen met het item “Man ziet Rutger Bregman in tosti en wordt overtuigd voorstander van het basisinkomen”?
In beide gevallen betreft het namelijk inname van brie met een hoog bacteriegehalte en overeenkomstige mate van flatulisme. Wordt dit een nieuwe volksziekte?

gravatar

Ik hoop dat we door dit incident wakker worden en hierdoor de schadelijke gevolgen van brie aan het licht komen. Als vervent ex-vrijdagmiddag borrelaar ken ik de gevaren van brie als geen ander: flatulentie, plakkerige tong, kortig randje wel of niet.

Reageer
gravatar

Als mensen zich nou eens niet blind laten maken door alle regeltjes en gewoon menselijk denken, zouden er veel meer problemen opgelost zijn. Met een gezond verstand zou je je bekommeren om die man en hem niet z’n 20e brie geven.

Reageer
gravatar

Zo heeft mijn dyslectisch buurman jarenlang geld gedoneerd aan stichting wakker dier omdat hij altijd in slaap viel als hij te veel gedronken had.

Reageer