Chefkok Guido laat zien hoe je in een handomdraai de suggestie wekt dat je iets lekkers aan het koken bent. Flamberen en afblussen: Guido doet het allemaal.



Chefkok Guido laat zien hoe je in een handomdraai de suggestie wekt dat je iets lekkers aan het koken bent. Flamberen en afblussen: Guido doet het allemaal.
Het nieuwe kookboek van Jamie Oliver ligt sinds maandag in de winkel. Het is een dikke bundel met een paar honderd foto’s van bonen.
Uit een onderzoek van de Universiteit van Amsterdam is gebleken dat veel van de best verkochte kookboeken uit 2016 een gemberstereotyperende boodschap dragen.
We hebben uren in de keuken gestaan.
De oven warmt gestaag op, daar zijn de meeste ovenologen het inmiddels wel over eens. Toch blijft een kleine minderheid aan sceptici nog steeds tegen de wetenschappelijke consensus ingaan [...]
Zeker 23% van de 35-plussers met kinderen frituurt stiekem als het kroost van huis is.
Waarom zou je nog een fornuis gebruiken als je je voedsel ook gaar kunt schreeuwen?
Lam in yoghurt koriander-munt marinade om 4 uur ‘s nachts klaar
Mensen kiezen tijdens de seks vaak voor de snelle hap. Té vaak, volgens diëtiste Yvonne Zijlstra. Dit leidt […]
De Raad voor de Journalistiek heeft Net5 een boete opgelegd. Met het uitzenden van ‘Masterchef Australia’ heeft de […]
De krant dient het nieuws kant en klaar op. Net als bij een maaltijd in een restaurant wordt […]
El Bulli, alom bekend als een van de beste restaurants ter wereld, opent vrijdag een filiaal op het […]
Het RTL-kookprogramma Wie is de Chef? begint aankomende zomer met een reeks uitzendingen vanuit vluchtelingen-kampen in Centraal-Afrika. De […]
Na het immense verkoopsucces van dieetgoeroe Sonja Bakker komt nu ook haar jongere zus Anna met een boek […]