De opwarming van de oven. Wat is er van waar?

Ovensceptici vinden temperatuurfluctuaties normaal verschijnsel

De oven warmt gestaag op, daar zijn de meeste ovenologen het inmiddels wel over eens. Toch blijft een kleine minderheid aan sceptici nog steeds tegen de wetenschappelijke consensus ingaan.

Volgens ovenscepticus Ferdi Twansen zijn de temperatuurfluctuaties een normaal verschijnsel. “Het is in het verleden al vaak genoeg voorgekomen dat de temperatuur omhoog schoot naar 220 graden celsius maar uiteindelijk koelt hij altijd weer af tot kamertemperatuur. Als je echt gelooft dat dat komt omdat er iemand aan de draaiknop heeft gezeten overschat je de invloed van de mens.”

Ovendeskundige Flemmo te Gader ergert zich aan ovensceptici als Twansen. “Die lui zouden nog ontkennen dat de oven is opgewarmd als de mozzarella zichtbaar op de bodem begint te lekken. Onafhankelijk zijn ze sowieso niet, ze worden bijna allemaal betaald door Dr. Oetker of Kwekkeboom.”

Volgens Te Gader is het juist belangrijk dat de politiek eindelijk concrete maatregelen neemt om te voorkomen dat de oven te warm wordt. “We hebben net met de hele wereld in Parijs afgesproken dat we de pizza op tijd uit de oven halen. Als we met zijn allen blijven kiften zit de volgende generatie straks met een zwartgeblakerde schijf.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

dat is geen oven! dat is een magnetron op de foto!
Wel begrijpelijk. Het enige verschil zit hem in hoe een glimmende lepel reageert als het er warm in is

Reageer
gravatar

Laatst heb ik ontdekt dat ijs wel degelijk smelt tijdens opwarming van de oven. De waterspiegel steeg ook evenredig aanzienlijk. Dus dat mogen we gerust evident noemen.

Reageer
gravatar

Beetje jammer dat mijn uitgebreide werk al na een eeuw zo beknopt kan worden samengevat. Ik heb er nogal een tijdje aan gerekend en daar is behoorlijk wat ruitjespapier in gaan zitten.

gravatar

Laten we hopen dat de linkse milieubeweging zoals Greenpeace dit verhaal niet leest.

Voordat je het in de gaten hebt wordt het door hen gebruikt om geld uit onze zakken te kloppen. Dan krijg je weer spotjes op TV om te doneren zodat ze meer spotjes op TV kunnen uitzenden.

Het zijn geldwolven.

Corrie.

Reageer