Just Life / Shutterstock

Just Life / Shutterstock

Vanavond echt geen zin om te bestellen? Op deze plekken kun je heerlijk zelf iets klaarmaken

Je kent het vast wel: je komt na een lange werkdag vermoeid thuis en hebt echt geen puf meer om nog helemaal je avondeten te moeten bestellen. Gelukkig kun je tegenwoordig ook op heel veel plekken zelf iets klaarmaken.

In de keuken
In de keuken staan vaak allerlei ingrediënten waar je zelf een lekker gerecht mee klaar kunt maken. Ui, knoflook, peper, zout, vaak ligt het al ergens in je keuken zonder dat je dat zelf doorhad. En het ideale van een keuken is dat er ook vaak pannen, spatels en andere tools liggen. Handig!

In de tuin
Voor mensen met een tuin is het een kleine moeite om even een gat te graven. Vul het gat met kolen en aanmaakblokjes, plaats een rooster boven het gat (hiervoor kun je het rooster uit je oven gebruiken) en gril de lekkerste groenten! Zo bespaar je weer een hele hoop gedoe in de app en heb jij deze avond mooi geen last van vertraagde bezorgers!

In de tuin van je buren
Zelf iets klaarmaken is natuurlijk al heel eenvoudig, maar het wordt nog eenvoudiger als je dit samen met de buren doet. Leen bijvoorbeeld eens hun barbecue of snipper een uitje mee! En we horen je denken: dan moet ik eerst weer allemaal verse ingrediënten via Picnic bestellen, maar ook daar hebben we een oplossing voor: loop zelf naar een supermarkt. Via je Google of Apple Maps-app ontdek je waar de supermarkten in jouw buurt zich bevinden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *