StudioSpeld / Shutterstock

StudioSpeld / Shutterstock

Allerhande: probeer deze 5 heerlijke recepten met producten van de Jumbo

Nu met name de groente-schappen bij vele Albert Heijn-filialen leeg beginnen te raken, springt het huisblad van deze grootgrutter daar handig op in. “5 heerlijke recepten met producten van de Jumbo”, kopt de Allerhande van deze maand in het hoofdartikel. Wij mogen ze met jullie delen!

1. Een ratatouille van aanwezige groentes
Het eerste recept is een heerlijk ratjetoe van vele aanwezige groenten in de Jumbo. Courgette, tomaat, aubergine? You name it!

2. Tomatensoep met verse, aangeschafte tomaten
Een heerlijke zomerse tomatensoep met kersverse aangeschafte tomaten? Kook de gekochte tomaten in het velletje en je bent al een end op weg.

3. Voorradige fruitsalade van leverbaar zomerfruit
Het sappigste zomerfruit is het zomerfruit dat voorradig is. Doe er je voordeel mee en maak er bijvoorbeeld bowl van, of punch.

4. Bijgevulde paprika
Vullen is iets waar de Jumbo in uitblinkt. Vul deze paprika met allerlei producten die je bij de Jumbo kunt kopen, zoals paprika. Of eet ’m gewoon zo, hop, bijgevuld en wel.

5. In de winkel gekochte aubergines van het gedistribueerde soort
Een groente smaakt het best als hij veel heeft meegemaakt. Deze aubergines hebben een reis afgelegd van het distributiecentrum, naar de winkel, naar uw keukentafel. Om de optimale smaak te behouden, raden we je aan de groente niet te wassen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja, voortaan maar gewoon altijd groente en fruit op de markt kopen?

En de rest in goedkopere supermarkten?

Lesje geleerd?

Ironisch dat juist de duurste een arbeidskonflikt heeft.

Reageer