Shutterstock / Robert Hoetink

Shutterstock / Robert Hoetink

Man opgepakt die musthaves niet in huis bleek te hebben

‘Het moet afgelopen zijn met de vrijblijvendheid rond musthaves’

De politie heeft vannacht een man gearresteerd die verdacht wordt van het niet-hebben van musthaves. De 52-jarige man werd door een arrestatieteam midden in de nacht van zijn bed gelicht.

“We hebben het hele huis doorzocht. We wisten niet wat we niet aantroffen. De verdachte had geen vochtinbrengende crème, geen stoere refurbished hanglamp en geen artisanale pastamaker. Toen we zelfs geen stijlvolle blazer van 129 euro 99 aantroffen hebben we hem meegenomen”, legt de politie uit. “De man heeft geen enkel excuus om de stijlvolle slacentrifuge in Scandinavisch design niet in huis te hebben. Op lillykookt.blogspot.com staat duidelijk dat het een van de negen musthaves is voor elke kookliefhebber.”

De politie hoopt met de arrestatie een signaal af te geven. “Het is afgelopen met de vrijblijvendheid rond musthaves. Het zijn geen mayhaves. Anders zou het een mooie boel worden in dit land. Wij hopen dat mensen door deze arrestatie beseffen dat ze deze lente maar beter dé achtenveertig musthave tuinmeubelen voor dit voorjaar in huis hebben.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *