Bauwimauwi / Shutterstock

Bauwimauwi / Shutterstock

Man wil jaaroverzicht De Speld alleen kopen als zijn buurman met andere mening hem niet heeft

De 29-jarige Eelco uit Oostzaan is van plan het nieuwe jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ van De Speld te kopen. Echter wil hij dit alleen doen als zijn buurman met een andere mening het boek niet heeft. Hij besluit dit daarom te gaan onderzoeken voor hij het boek aanschaft.

“Ik moet er niet aan denken dat buurman Gerard het boek ook in huis heeft”, aldus een foeterende Eelco. “Stel je voor dat ik hetzelfde boek op de wc heb liggen als die gluiperd met zijn achterlijke mening over migratie.” Eelco snelt naar de oprit van zijn buurman, om hem eens stevig aan de tand te voelen over zijn verlanglijst.

Wil jij een andere mening hebben dan anderen? De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Bestel ‘m hier!

 
Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *