Shutterstock / Kat Om &  Kateryna Kalynichenko

Shutterstock / Kat Om & Kateryna Kalynichenko

Joey (6) kleit op het laatste moment snel nog even een asbak voor zijn vader

Toen hij er pas gisteren achter kwam dat het de volgende dag alweer Vaderdag is, kleide Joey (6) nog snel even een asbak voor zijn vader. “Dat maakte papa vroeger ook altijd voor opa, dus dat zal hij zelf ook wel leuk vinden”, gokt Joey.

“Het is toch wat persoonlijker dan een fles triple malt whisky. En ik ben trouwens nog niet oud genoeg om de Gall & Gall binnen te mogen.” Het was niet eens zo moeilijk de asbak zonder dat zijn vader het doorhad in de oven te bakken. “Want daar komt papa toch nooit.”

Vorig jaar gaf Joey zijn vader een rosbief voor Vaderdag. Wat hij het jaar daarvoor gaf weet hij niet meer. “Want toen was ik nog heel klein.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *