Shutterstock / Studio Romantic

Shutterstock / Studio Romantic

Wat vraag je in godsnaam voor je verjaardag als je nog best veel spullen nodig hebt en vooral een koophuis wil?

‘Al het geld dat je kan missen’

Ai ai, het is alweer je verjaardag. Maar wat vraag je in godsnaam aan je familie en vrienden als je op zich nog best veel spullen nodig hebt en vooral een koophuis wil? Een dilemma, zeker voor de nu 39-jarige Paul. “Ik heb al zoveel spullen, maar toch ook een boel dingen niet. Een mooi, fucking duur koksmes bijvoorbeeld of nog een Le Creuset-pan, die heb ik niet. Ook heb ik geen koophuis, dus ja, wat geef je iemand als ik? Wat moet ik dan in hemelsnaam aan mijn vrienden en kennissen vragen qua kado?” Net voor het ter perse gaan van dit artikel schoot Paul gelukkig wel een kadotip te binnen. “Ik heb het”, zei hij. “Ik vraag iedereen zoveel mogelijk geld als ze kunnen missen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *