Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Nieuwe kookboek Jamie Oliver is bundel met foto’s van bonen

Eerste druk uitverkocht

Het nieuwe kookboek van Jamie Oliver ligt sinds maandag in de winkel. Het is een dikke bundel met een paar honderd foto’s van bonen. Olivers fans zijn enthousiast: de eerste druk is uitverkocht.

Het meest opvallend is een reeks van dertig foto’s van vijf kilo bruine bonen gedrapeerd in een metalen gootsteen. Maar er staan ook andere bonen in het boek, tuinbonen, sugar snaps, talrijke erwtjes, sojabonen, linzen en natuurlijk ook de klassieke sperzieboon. Het boek bevat tevens één persoonlijk verhaal van Jamie Oliver, daarin noemt hij bonen onder andere ‘peulvruchten’ en ‘inspirerend’.

Voor de fans die in de eerste druk geen kopie op de kop hebben kunnen tikken, volgt er nog een book tour waarin Oliver ook enkele Nederlandse boekhandels zal bezoeken. Fans krijgen de mogelijkheid het boek te laten signeren en kunnen eventueel op de foto met een boon.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Komt er ook een audioboek van? Dat je kan horen hoe de bonen klinken als ze worden gegeten? Je weet wel dat ze beetje papperig zijn en dat je dan hoort hoe iemand ze naar binnen slurpt. En dan dat je dan ook de achteraf geluiden kan horen! Dat je al die natte en knetterscheten kan horen! Dan zou ik dat boek wel willen!

Reageer