Boete Net5 voor overtreden kookverbod

Zender in vroege avond vaker betrapt

De Raad voor de Journalistiek heeft Net5 een boete opgelegd. Met het uitzenden van ‘Masterchef Australia’ heeft de zender het kookverbod op televisie overtreden. Een woordvoerder van de Raad waarschuwt voor zwaardere straffen als Net5 de programmering niet aanpast. “In de namiddag en de vroege avond betrappen wij deze zender vaker op koken op televisie. Het kan niet de bedoeling zijn dat de Nederlandse tv-kijker wordt geconfronteerd met een twee jaar oude wedstrijd tussen Australische amateurkoks.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou en of! Slimme Marilyn, die liet haar haar niet opstoken, nooit.
Gewoon pats de schaar erin en klaar.
Maar dat wil ik niet, wegens koukleum en het is meer koud dan warm netto over het hele jaar uitgerekend dus……… niks meer aan doen!
Maar inderdaad, het is het niet helemaal, zoveel lol schijnt het mens niet gehad te hebben al met al.. ja na je dood met je kop op een prullenbak bij de Blokker, wat een feest!!! Next!

gravatar

Daar kan ik me helemaal in vinden, en aangezien de meeste Haagsche Annies wel degelijk geblondeerd zijn is uw ietwat voorbarige aanname dan ook logisch en begrijpelijk, we zijn weer goed!

Vele liedjes over blondines, we schijnen b.v. more fun te hebben dan bijvoorbeeld de dame in dat witte jurkje op dat kleurrijke feestje; ze lijkt het erg naar haar zin te hebben, maar ik had het dus per definitie nóg meer naar mijn zin gehad als ik op hetzelfde feestje zou zijn geweest, die mazzel heb ik dan weer!

Maar de meneer die dát zingt, over Blondes die more fun hebben, Rod Stewart, wil je echt liever niet zien; geloof me..

Reageer
gravatar

@Jeettje: deze dame heeft -met alle respect, natuurlijk- allesbehalve lol in haar enigszins lukraak bij elkaar geharkte outfit, lieslaarzen en plateau zolen i.c.m. een buikdansrokje en topje? Bloedheet, het mens is drijfnat, dat kan geen pretje zijn.. ze is duidelijk blij als ze klaar is en zo naar buiten mag!!

Deze (ok, van nature ietwat donkerblondere dame) heeft het ondanks allerlei vormen van tegenslag beter naar haar zin, ook krullen in heur haar net als Annie zelluf, lang genoeg om op te steken, zoals ik ook vandaag weer gedaan heb trouwens en loopt met een stuk meer voldoening weg na de 4e minuut ongeveer van de crime-scene. Dit soort dingen deed ik ook toen ik haar leeftijd had..

Zo doen blondjes dat! More fun inderdaad 🙂
http://youtu.be/MjRRQdnOR-A

gravatar

Oei, mooie Mustang in dat filmpje, zeg.
Maarre, die juffrouw moet het toch wel leuk vinden, want in vrijwel elk optreden loopt ze er zo bij, dat doe je toch niet als je het niet leuk vind?

(vraagt wijselijk niet naar betekenis van crime scene en gaat weer even onder de douche staan)

gravatar

Ja mooie auto, en uit wraak even in de autopletter zetten is derhalve een crime, tenminste dat heb ik nou al van 2 exen te horen gekregen.
De anderen hielden de eer aan zichzelf en kochten gewoon een nieuwe.

Tsja, als het altijd hetzelfde warme pakje is… dan houd ze van warm of ze moet van de proodjoeser teneinde meer kaarten te verkopen, dat lukt, en dan heb je ook more fun.
Tegen lege stoelen zingen is niks niet leuk tenslotte…. ik ga zo ook maar ff douchen, dat zingt lekker!

gravatar

Neeeee past niet bij mijn laarzen, ik verdenk deze meneer ervan zijn haar te verven, als hij het waterperoxidekuif-kapsel ontdekt wil hij meteen ook, zo klinkt hij wel.. ik zing het Volkslied wel onder de douche, niet te verwarren met het Koningslied of Kroningslied, dat heb ik verdrongen.

gravatar

Ik kook van woede over het verraad van Net5 aan de Raad voor de Journalistiek.

In dit land mag niks, behalve als het over de islamitische keuken gaat. Dan is alles geoorloofd van die schijtluizen van de linkse keuken! Tegen al die grote schotels die gericht zijn op Al Jazeera om te kunnen kijken naar programma’s als Hoe kook ik in boerka die moesten eens verboden worden. Maar niks hoor, daar zijn die elitaire regenten die als geldwolven aan het pluche zijn verkleefd met hun gouden eetlepel in de bek niet dapper genoeg voor. Stelletje hypocriete bangeschijters!

Reageer
gravatar

Ik ben tegen een blootverbod. Maar dat vermoeden zult u al wel hebben.

gravatar

Voor de heer Viesman, de dame die voor het eerst bloot op televisie kwam: Phil Bloom op een unieke foto.

gravatar

Hoe kunt u dat nou zeggen, heer Wilders. U kreeg altijd ruime gelegenheid van de redactie om u in de De Speld te uiten.

gravatar

Zeg Hoofdreacteur,

Gaan wij hier weer een potje liegen?

Ik kan aantonen, dat de directie tegen mij stookt! Ik mag namelijk van de moderator een foutje in mijn bericht niet herstellen! Als dat geen opzet is, dan weet ik het niet meer!

gravatar

Heer Jeettje: ik ben blond, kan er ook niks aan doen dat ik maar niet grijs wil worden… en ja, inderdaad, irritant slank maar om nu meteen -zij het onbewust wellicht- blonde dunne stokjes als heksen te verbranden….
Ik rook ter compensatie gewone stoere sigaretten waar ook de metro-man zich niet voor hoeft te schamen.

Hoewel… sinds kort zit er een gouden randje om het filter, dat had voor mij niet gehoeven maar goed, wie daar niet tegen kan moet maar shag roken.

Een blondverbod gaat me te ver. Al heb ik mijn haar opgestoken; warm is het wel, zo’n zelfgegroeide sjaal.

Ik snap alleen dat roetfilter niet…. zouden heksen nowadays niet gewoon levend de oven van het crematorium ingeschoven worden? Wel practisch er moet ik zeggen, zo’n brandstapel geeft weer zo’n troep en wie moet het opruimen?

Ik niet… hihaaaaaaaaaaaaaaaa!!

gravatar

Oe, ik was wat onzorgvuldig Annie, excuses. Ik heb niks tegen blond als het natuurlijk is, maar wel als er kunstgrepen zijn toegepast bij verwijfde kerels. Vandaar dat roetfilter: ge-peroxydeerd haar geeft giftige walmen.

Dus ik ga voor een blondeerverbod, als het ware, voor mannen.
Zijn we weer goed?

Ergens is er een song over blondines maar ik kan er even niet opkomen vanwege de warmte, en om nou Rob de Nijs met “en het werd zomer” er in te gooien gaat wat ver …

gravatar

Wat mag er zometeen nog meer niet….en hoelang blijven wij dit allemaal pikken…worden we er niet eens een keer schijtziek van..

Reageer
gravatar

Mijnheer Jeettje,

Als de Heere wil dat iemand schijtziek wordt, is dat zijn of haar verdiende loon. Moet hij maar niet naar andere zenders dan de EO kijken en zij niet stiekem door een kierende keukendeur naar de televisie in de huiskamer.

gravatar

Wacht eens even Kees! Nu komt er toch een aapje uit ‘s Heerens mouw!
Wanneer u zich uit in het parlementsgebouw kom ik vol te zitten met rode op muggenbulten lijkende vlekken! En dat heeft niets met de EO te maken! Heer Kees, ik bewonder uw adoratie, maar ga er in godsnaam niet op lijken. Dank u.

gravatar

Het is dat ik allergisch ben voor vis, schelp en schaaldieren; dáár word ik schijtziek van, (excusez le mot) erger nog, zo’n klein beestje kan me laten stikken.
Ik vind dat de verkoop van vis en aanverwante zooi verboden moet worden.
Ik pik het niet langer, inenten is geen optie in deze.

.Augurken, zuurpruimen, en niet te vergeten het TV-programma Het Familiediner van de EO( Kees, de enige echte en tevens originele Kamerdominee • 1 let je even heel goed op nu?) het wordt allemaal schaamteloos en voor 22 uur des avonds uitgezonden.

Die electrische sigaretten zijn belachelijk, hoe leer je je kind nog fatsoenlijk roken tegenwoordig, ze denken dat tabak naar limonade smaakt op deze manier. Zo krijg je ze toch nooit aan de zware shag?

Blowen op het schoolplein word hier en daar ook verboden, bbq-en op het schoolplein mag niet meer… Van een bbq kan je ook behoorkijk schijtziek worden Edwin, weet je zeker dat dat niet de oorzaak is?

gravatar

Dan snap je er niets van zuurpruim. Masterchef Australia rules. En weg met al die cynische nederlandse namaak.
binnenkort nieuwe afleveringen trouwens.

Reageer
gravatar

Enne, quarantaine. Als je wel eens naar Border Security kijkt, dan zie je de Australische douane altijd perfect eetbaar voer in de asbak kieperen.
Dat moesten wij ook maar eens doen: waarom kijken naar een Australisch kookprogramma met gevaar op besmetting van inheemse gewassen en koks?

gravatar

En terecht.
Er kijken ook kinderen; voor je het weet krijg je programma’s zoals bv Masterchef Junior.
Dat moeten we niet willen met zijn allen.

Mijn buurjongetje van 4 zeurt elke avond om een paar plakjes truffel op zijn met duivenoogjes gevulde zebrafilet anders lust hij het niet…

Ontbijt is ook een drama.. Eitje erbij? Ja, mits kwartelei gepresenteerd op een bedje van zeekraal en een toefje Japanse mayonaise.
Kookprogramma’s na 22.00 uur prima, maar niet overdag.
Laat de patatgeneratie de patatgeneratie blijven zeg!

Reageer
gravatar

Zo is dat Annie. Voor je het weet slaan die ettertjes aan het bakken van taarten en andere zoete rommel. Geen normale kop koffie meer te drinken zonder eigen gebakken taarten, cakes en florentines. Zit de tandartsenlobby hierachter soms?

Laat die kwapoetsen zich gewoon bij vulkoeken, kano’s en roze koeken houden: wat goed was voor ons, is goed genoeg voor die lorejassen. Zo!

gravatar

Als je de herhaling live kijkt is het toch nog best spannend.

Reageer