Shutterstock / Nancy Beijersbergen &  PRO SHOTS / Kay Int Veen

Shutterstock / Nancy Beijersbergen & PRO SHOTS / Kay Int Veen

Rico Verhoeven laat in stemlokaal aan iedereen zien dat er geen VVD op zijn formulier ingevuld staat

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven heeft zijn stem uitgebracht. Om er zeker van te zijn dat niemand zou denken dat hij op de VVD stemde heeft hij aan iedereen in het stemlokaal zijn formulier laten zien.

“Ik heb veel media laten komen, want ik wil dat iedereen weet dat ik geen VVD ga stemmen”, zegt Verhoeven terwijl hij zijn stemformulier openvouwt. “Ook ga ik het nog even delen op social media en loop ik even een rondje hier in het gebouw om het iedereen te laten zien.”

Waar Verhoeven wel op heeft gestemd weet hij niet meer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *