Shutterstock / alexgo.photography en Jeroen Meuwsen Fotografie

Shutterstock / alexgo.photography en Jeroen Meuwsen Fotografie

VVD zet mensensmokkelaars in om haar gelijk te halen over nareiscijfers

‘Kom alsjeblieft in onze bus, we hebben nog maar duizenden nodig’

De VVD gaat alsnog haar gelijk halen over de nareis-op-nareiscijfers. Door deze cijfers op te krikken met eigen mensensmokkelaars hoopt de partij voor de zomer nog duizenden familieleden van nareizigers naar Nederland te halen.

De VVD zet haar mensensmokkelaars breed in, met bussen vanuit onder andere Syrië, Jemen, Oekraïne, Afghanistan en Eritrea. Iedereen krijgt de kans om met zijn gehele familie, ongeacht de grootte, een leven op te bouwen in Nederland. Om de komst nog aantrekkelijker te maken belooft de partij alle nareizigers bovendien een huis en baangarantie.

“Het IND beweert dat het slechts ging om 780 ingewilligde verzoeken. Nou, wacht maar eens heel even af”, zegt VVD-fractievoorzitter Dilan Yeşilgöz. “Voor de zomer zijn het er duizenden. Dat hadden wij als enige coalitiepartij allang door.”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *