Studio Speld / Anna-Britt Ruijgers & NOS

Studio Speld / Anna-Britt Ruijgers & NOS

Helaas: plekje op A10 waar Extinction Rebellion met Koningsdag wil demonstreren is al bezet door Joey (6)

De aangekondigde demonstratie van Extinction Rebellion tijdens Koningsdag op de A10 kan helaas voor hen niet doorgaan. Dit komt omdat de 6-jarige Joey uit Amsterdam Oud-Zuid dit plekje al een paar weken geleden gereserveerd heeft.

“De teleurstelling is groot. Net toen we met stoepkrijt en al aankwamen bij ons plekje op de A10 zagen we groot de naam ‘Joey’ op de grond gekalkt, met ‘bezet’ eronder”, zegt een woordvoerder van Extinction Rebellion. “We zijn momenteel aan het kijken of er wellicht nog een plekje vrij is op de A2 en als dat niet lukt gaan we het Vondelpark blokkeren.”

Extinction Rebellion is van plan volgend jaar twee weken eerder naar locatie te gaan, in de hoop dan wel een plaatsje te bemachtigen op deze gewilde plek tijdens Koningsdag.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *