Shutterstock / Vladimir Zhoga

Shutterstock / Vladimir Zhoga

Bloom viert vandaag dat ze niet al te brak is van gister

Het is vandaag een bijzondere dag voor de 24-jarige Bloom uit Amsterdam: ze viert dat ze niet al te brak is van gisteren. “Het is belangrijk om bij dit soort momenten stil te staan.”

De barvrouw gooide gisteren, volledig in het oranje gekleed, het ene na het andere fluitje achterover terwijl ze hossend danste op de muziek van een volkszanger. Waar zij vanochtend een gierende brakheid verwachtte, werd ze verrast met lichte kater. “Beetje duf en een droge bek. Reden voor feest.”

Bloom weet al hoe ze deze gebeurtenis gaat vieren. “Met heel veel bier, shots, wachten in een rij om voor 2 euro in iemands huis te plassen, dansen, zingen, fiets kwijtraken, vrienden kwijt raken, 30.000 stappen zetten, misschien door een shirtje te kopen dat iemand ergens op een kleed heeft liggen. Dat soort dingen.” Bloom verwacht niet dat ze morgen ook wat te vieren heeft.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *