Shutterstock / Prostock-studio

Shutterstock / Prostock-studio

Jessica is vrij zeker dat iemand één van haar 22 bier gister heeft gedrogeerd

‘Herinner bijna niks meer’

Het is twee uur ’s middags wanneer Jessica (26) met knallende koppijn haar ogen opendoet en naar de kraan van de badkamer kruipt voor water. “Wtf is er gister gebeurd?” kermt ze richting haar huisgenoot. “Ik weet nog dat we naar De Pilsvogel gingen. Daar hebben we denk ik vijftien biertjes de man gedronken en paar borrels jonge. Vanaf daar herinner ik me bijna niks meer.”

Jessica drukt twee Paracetamol uit hun verpakking. “Op de terugweg was alles wazig en volgens mij heb ik nog over m’n eigen schoenen gekotst”, gaat ze verder terwijl ze een schuine blik op de gang werpt. “Moet ik nu aangifte doen? Ik móét toch wel gedrogeerd zijn? Wie doet nou zoiets? Ongelooflijk.”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *