Shutterstock / FXQuadro

Shutterstock / FXQuadro

Feyenoord-hooligan met fakkel in anus walgt van Roze Kameraden

Johan Neuteboom is een van de Feyenoord-hooligans die zondag bij de bekerfinale vuurwerk de Kuip in wisten te smokkelen. De 44-jarige Schiedammer benutte daarvoor zijn anus. Hij ontkent zijn club een slechte naam te bezorgen: "Het zijn die walgelijke Roze Kameraden die Feyenoord besmeuren."

Ja, hij heeft het vaker zo gedaan. Ja, hij doet het de volgende keer weer. Ja, ook op dit moment zit er een fakkel in zijn anus. "Je hoeft er niet altijd iets mee te doen, het is gewoon handig om bij de hand te hebben. Liever méé verlegen dan óm verlegen, zou mijn oma zeggen."

We vragen niet wat zijn oma verder over de kwestie zou zeggen. Sowieso lijkt Johan het liever over een ander onderwerp te hebben dan de fakkel die in zijn aars huist: de Roze Kameraden. "Breek me de bek niet open", roept hij, waardoor we ons afvragen wat er in die bek zit, hoe het ervoor staat met zijn kokhalsreflex, et cetera, maar hij vervolgt zijn betoog al. "Die gore bruinwerkers hebben niks te zoeken bij ons mooie Feyenoord. Dit is een club voor echte kerels."

Zouden de Roze Kameraden welkom zijn als ze bereid zijn vuurwerk het stadion in te smokkelen, vragen we toch maar. Johan begint te bulderlachen. "Jaaaa, dat zouden ze wel willen, die reetridders." Vrijwel meteen is hij weer serieus. "Nee, opdonderen. Gadverdamme, en dan wij zeker in de rook zitten van een fakkel uit de kont van een flikker. De Kuip is een wokevrije zone."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *