Pro Shots / SIPA USA

Pro Shots / SIPA USA

China veroordeelt reisbeperkingen: ‘Je kan mensen niet zomaar opsluiten in een land’

China veroordeelt de reisbeperkingen die andere landen vanwege de oplopende coronabesmettingen aan Chinese reizigers oplegt. Volgens het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken kan je mensen niet zomaar opsluiten in een land.

“Je kunt niet zomaar tegen mensen zeggen jij blijft in je land omdat er nu even een virusje rond gaat”, zegt een woordvoerder van de Chinese overheid. “Dan ontneem je wel erg veel vrijheid. En lijkt me wel erg onredelijk.”

Het Chinese ministerie dreigt nu met tegenmaatregelen als de reisbeperkingen niet stoppen. “We kunnen bijvoorbeeld de Floriade gaan promoten hier, waardoor jullie daar vervolgens nog lang mee opgescheept zitten in Nederland.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De discipelen vroegen ook: “Waar zullen we zijn na de dood?” De Denker antwoordde: “Niet zo ver als je denkt! Ieder van jullie bezoekt tijdens zijn leven de toekomstige verblijfplaats in dromen en is meer dan eens naar de voorbestemde sferen gereisd. Iedereen heeft toegang tot de bovenaardse sfeer en zou daarom moeten leren een verstandige houding aan te nemen ten opzichte van alle gebeurtenissen overdag en ‘s nachts.

Reageer