Wikimedia Commons  CC-BY-SA-3.0 Sergey Ashmarin

Wikimedia Commons CC-BY-SA-3.0 Sergey Ashmarin

18-jarige Nederlander mag mee Rotterdamse brug uit elkaar halen voor jacht Bezos

Een mooie verrassing voor de 18-jarige Benji den Bunnik uit Utrecht. Hij is toegevoegd aan het gezelschap dat de Koningshavenbrug in Rotterdam uit elkaar mag halen, zodat de superjacht van Jeff Bezos er door kan varen wanneer deze af is. “Een enorme eer.”

“Echt heel gaaf. Hier droom je als klein jongetje alleen maar van”, zegt Benji. “Voor mij ook de eerste keer dat ik aan een bouwtechnisch project mee werk. Je ziet het natuurlijk wel eens op televisie, maar dan denk je altijd van: ‘daar kom ik vast nooit terecht’. Die Bezos zorgt wel mooie missies zeg.”

Wat de taken van Benji precies zullen zijn is nog niet bekend. “Wel is me verteld dat ik me op grote hoogte ga begeven. En langer dan 9 minuten. Dus dat klinkt cool.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik durf te wedden dat de 18-jarige Benji den Bunnik uit Utrecht al vanaf zijn derde levensjaar met constructiespeelgoed bruggen in elkaar zet.
Het is echter gebruikelijk dat vaders de constructies weer uit elkaar moeten halen. Dus niet kinderen, maar hun vaders hebben de benodigde ervaring voor het demonteren van de Hef.

Reageer
gravatar

Ja. Moeten we ons zorgen maken? Zal Afke voor ons klaarstaan als er weer een coati in mijn lucumaboom zit?

Zoveel vragen zoveel vragen…: