NOS

NOS

Man moet voor 70e verjaardag brug met brandende wagons uitblazen

Een man die gewend is aan grote gebaren op zijn verjaardag heeft voor zijn 70ste een wel heel uitbundig cadeau gekregen. Om de feestelijke gelegenheid te vieren moest de man een brug met brandende wagons uitblazen.

Het is onduidelijk of de brug inmiddels is uitgeblazen of dat er meer mensen gemobiliseerd moeten worden om mee te blazen. De man leek weinig plezier te beleven bij de spontane verrassing.

Ter ere van ons 150-jarige bestaan is er bundeling gemaakt van alle artikelen die het verloop van de wereldgeschiedenis hebben veranderd. Het erkende wereldwonder bestaat uit zo’n 200 artikelen tentoongesteld op 176 pagina’s. Met speciale aandacht voor de overvloed aan onbehagen, de toekomst, jezelf en non-food. Bestel hier ‘150 Jaar De Speld Deel I’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *