Photosteve6 / Shutterstock & NOS

Photosteve6 / Shutterstock & NOS

Superrijke pakt geërgerd jacht naar Spanje

Een superrijke Nederlander die vandaag van Amsterdam naar Spanje zou vliegen heeft in plaats daarvan geërgerd zijn jacht moeten pakken. “Ik kwam aan bij Schiphol en zag meteen hoe laat het was”, zegt superrijke Frank, een textielmagnaat. “Heb meteen mijn chauffeur af laten slaan toen ik die protesten zag richting mijn jet en heb me naar de helipad laten rijden, zodat ik meteen op mijn jacht kon landen en naar Marbella kon varen.”

“Hey friend, sorry, but I’ll be a day late”, hoorden omstanders de superrijke aan de telefoon zeggen. “Ja, die protesten. Wat zeg je, je vindt het niet erg dat ik te laat ben! Nee, natuurlijk niet, we zijn miljardairs! Wij zullen nooit sterven! Tijd die we verliezen kopen we gewoon terug!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *