Is jouw dodenlijst wel up to date?

7 tips om jouw hitlist te optimaliseren

Een dodenlijst, we hebben er allemaal een. Veel mensen laten het document echter jaren verslonzen. Ze maken daarmee een slordige indruk en lopen bij het afwerken tegen problemen aan. Hier 7 handige tips om jouw hitlist te optimaliseren.

1. Een dodenlijst bestaat niet alleen maar uit een opsomming van namen. Schrijf eens een kort inleidend tekstje over jouw doelwitten. Wie zijn zij? Waarom moeten ze eigenlijk dood? Houd het wel bondig, te veel informatie leidt alleen maar af.

2. Voeg foto’s toe van je targets. We zijn als mens visueel ingesteld, je moet een doelwit kunnen herkennen. Neem serieuze en herkenbare foto’s, geen foto’s van verkleedpartijtjes.

3. Structureer je dodenlijst. Rangschik de lijst naar prioriteit en maak een planning om het overzichtelijk te houden. Wie moet als eerste dood, wanneer en hoe? Wie kan wachten?

4. Ga na of jouw dodenlijst niet verouderd is. Staan er doelwitten op die inmiddels zijn overleden? Kloppen de adressen nog wel?

5. Bevat jouw dodenlijst voldoende unique selling points? Staan er geen personen op die iedereen al op zijn dodenlijst heeft? Zorg dat jouw dodenlijst zich onderscheidt van de grijze massa.

6.  Zet geen ouderen op je dodenlijst. De kans is aanwezig dat zij voortijdig overlijden, sta jij mooi voor lul.

7. Besteed aandacht aan de opmaak. De dodenlijst is je visitekaartje, een eerste indruk maak je maar een keer. Sloof je echter niet teveel uit met kleuren en wordart. Het is wel een dodenlijst, niet de uitnodiging voor een kinderfeestje.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn dodenlijst heb ik stiekum met holleeders’lijstje verwisseld toen hij niet oplette bij het armpje drukken, hij is al halverwege mijn lijstje, haha, hij heeft niet echt een neus voor misleiding

gravatar

Goed dat hier meer aandacht aan besteed wordt. Je hoort er normaal gesproken bar weinig over, zowel op verjaardagen als in de media.
Zelf heb ik mijn dodenlijst integraal in mijn testament opgenomen zodat ik niet zelf voor de strafrechtelijke gevolgen op kan draaien.
Voor de geïnteresseerden en degenen die zich vervelen deze zondagmiddag: Bald Gefkens staat met stip op nummer 1.

Reageer
gravatar

Bij mij staan Rutte, Timmermans, die kale van de PvdA, Juncker, Pecholt, Verhofstadt, Cohen, Verlaan, Onno Hoes, Merkel, Netanyahu, enz. op het verlanglijstje. Ik heb me vooral op politici toegelegd.

Ik spaar ook speldjes.

Reageer
gravatar

ik mis Wallem Allesbrander, die op onze kosten feestviert, sportfeestjes frequenteert en heetbloedige Zuid Amerikaansen op z’n Grieks neemt

gravatar

Om het half jaar? Dat is dus gewoon elk jaar, want om het jaar is elke twee jaar. Waarom het zo moeilijk opschrijven?

gravatar

Vergeleken met de Egyptenaren en Tibettanen sta je sowieso voor lul met zo’n lijstje: schrijf gewoon een heel boek!

Reageer
gravatar

Toch waren er maar weinig dode egyptenaren en tibetanen die het boek hebben gelezen.

gravatar

Het zou me niet verbazen wanneer het de leden van de SVvDS (Stichting Vrienden van De Speld) zouden zijn.

De leugens van links wordt allang door autochtoon Nederlands doorzien. Voor de linkse gekkies op de forumsite is het een hard gelag dat hun dominante positie op het forum is weggevaagd.

Ze zijn zo verbitterd dat ze hun zin niet hebben gekregen dat een dodenlijst wel bij hen past.

Hun haat is te vergelijken met die van I.S.

Corrie.

gravatar

8. De wijze waarop de dood moet worden voltrokken is ook essentieel. Er is een groot verschil tussen kielhalen en langzaam fiscaal uitmergelen tot de dood erop volgt.

Reageer
gravatar

Uhmu,
U staat niet op #14, maar op #11
U vergist zich
(of de lijst vordert rap)

(Aangezien ik nog wat taken af te ronden heb, en geen behoefte heb op de dodenlijst van Stefan van der Jagt en Peter Buurman te prijken, plaats ik dit bericht even onder een ander pseudoniem.)

gravatar

Is er al een lijst van mensen die op niemands dodenlijst voorkomen? Denk dat veel Meppelianen dat lot weer treft. Is daar opvang en subsidie voor geregeld?

Reageer
gravatar

Een dodenlijst is wel heel erg heftig en na de uitvoering definitief.
Zelf hanteer ik de jeuklijst, om de minder aangename medemensen een en ander toe te wensen.

Reageer
gravatar

Zeg Margootje, wat doe je hier? Volgens mij heeft De Trollenverdelger je vernietigd. Je moet wel meegaan in zijn waanidee, je weet maar nooit met gestoorden. Opzouten jij! Op het forumsite is maar voor één vrouw plaats en dat is Corrie van Hiernaast.

gravatar

Mogen het ook krantjes en omroepen zijn?

1. Blaadje van de TMG (tering media groep)
2. FOX.
3.E.O.
4. S.B.S. 6
5. Veronica.
6 t/m ?. Zoveel Mogelijk R.T.L. kanalen.

😉

Reageer
gravatar

Het hebben van een dodenlijst is meer iets des moslims.

Wat het is om op een dodenlijst te staan moet je maar vragen aan meneer Wilders van de PVV. Daarom ben ik er niet zo van.

Maar wanneer ik toch een keuze zou moeten maken dan zou Islamitische Staat- en Al Qaida cellen op mijn lijstje staan. Dat geldt alleen voor cellen die in Europa actief zijn.

Wat ze in hun eigen moslimlanden uitspoken zou me een worst zijn.

Die lui kennen geen beschaving.

Corrie.

Reageer
gravatar

Goed gezien Trollenverdelger! Volgens mij zijn al die zeven dooddoeners dezelfde gast die ook het alias Corrie van Hiernaast gebruikt.

gravatar

Zeg Jozef, nu je over jouw lijstje begint, jij hebt nog heel wat schrijfwerk in te halen. Mooie secretaris-generaal van partij ben je. Begin nou maar snel.

gravatar

Iek niet snap. Dode lijst maken? Iekke ken witte lijst, gekookte lijst, gebakken lijst en nasi. Maar wat ies dode lijst? Soort swarte lijst of lijst over datum of zo?

Reageer
gravatar

Ja, die ken ik. dan rij je na het afwerken van je dodenlijst met een busje met verdachte inhoud en word je aangehouden door de politie en dan zeggen dat het allemaal zuivel is.

gravatar

mijn lijst is zo groot, dat het niet binnen de 500 tekens valt op te schrijven op speld.nl

O.a. Spongebob, Emile Ratelband en grote Smurf staan op de lijs

Reageer
gravatar

My frame is so big, that it is not inside 500 signs falls writing on speld.nl

Under other Miley Cyrus, Derek Ogilvie and Big Smurf stand on the list.

gravatar

Vreemd advies dat je dodenlijst zich moet onderscheiden van de grijze massa. Wie heeft nou een dodenlijst die uitgevoerd is in grijze massa?
En controleren is best lastig, want de meeste schedels zijn behoorlijk hard.

Reageer