Alexandros Michailidis / Shuttertsock

Alexandros Michailidis / Shuttertsock

Israël tipt VS: ‘Al overwogen heel Lewiston te bombarderen om schutter te pakken te krijgen?

Tijdens de klopjacht die gaande is in de VS, op de man die op meerdere locaties in de stad Lewiston mensen heeft doodgeschoten, kan de FBI rekenen op advies van Israël. “Hebben jullie al overwogen de complete stad te bombarderen om hem te pakken te krijgen?”, luidt de tip van Netanyahu.

“Als ze die dader zo graag willen pakken, waarom is er dan nog geen enkele raket afgevuurd?” aldus de Israëlische premier. “Wie weet schuilt hij wel in een ziekenhuis, of ergens laf tussen een zooitje onbekende burgers. Iedere koffietent waar hij ooit een flat white heeft besteld is een doelwit. Veeg gewoon die hele stad weg man.”

Een woordvoerder van de FBI laat weten andere opties de voorkeur te geven. “Maar ik wil hieraan toevoegen dat ik duidelijke instructies heb gekregen, om te benadrukken dat we Israël volledig steunen om te doen wat ze maar willen met hun raketten.”

Dit artikel verscheen eerder bij NewsThump.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *