Shutterstock / Ground Picture

Shutterstock / Ground Picture

Boekenweektip: een boek lezen

De boekenweektip voor dit jaar is bekend gemaakt. De tip luidt: ‘lees een boek’. Zoals inmiddels traditie is, is de tip op de maandag van de boekenweek onthuld. “We hopen mensen te inspireren tot oppakken en lezen van een boek”, zegt CPNB-woordvoerder Jop. “Maakt niet uit wie eigenlijk. Gewoon, een boek, een keer. Alsjeblieft, in godsnaam.”

Velen zijn geïntrigeerd door de oproep. “Een boek, dat lijkt me inderdaad wel wat. Je ziet ze weleens staan in een winkeltje in de buurt, dus ik ga het misschien wel proberen dit jaar”, zegt Simon Schuilink (42). “Het schijnt dat je er allerlei beelden door in je hoofd kunt krijgen. Of ideeën zelfs.”

Het CPNB verwacht veel van de actie. “Vorig jaar riepen we op tot het volgen van één schrijver op sociale media, dat was toen geloof ik TikTok of Instagram. Mensen gaven daar massaal gevolg aan. Dus we zullen zien wat de tip dit jaar doet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Typ hier uw klacht(en). Meneer, hoe laat is het? Mevrouw, wat gebeurt hier? En kijkt haar aan. Zomerdag, valt in het water, zie steenkaalslagmehmetovcocktail in winterguur cafe, midden in de zomer, haast ermee om kou te voorkomen. Comedy. Komedie. Lachuh! Lees alleen de hitkrant, nog geen boek of magazine ofzo. Materiaal hoor (deze heb ik geleend).

Reageer