455.927 kranten bezorgd bij Sjuul Paradijs

Telegraafbezorgers namen krantenkop letterlijk


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als je het gemiddelde gewicht van een krant pakt (220 gram) en dat keer 455.976 doet, kom je op 100.314 kg uit. Via http://www.oudpapierprijs.nl/ weet ik dat je voor 1000 kg 60-75 euro krijgt. Als je uitgaat van het gemiddelde van wat je dan krijgt (67.50 euro), dan levert de actie zon 6771,24 euro op.

Dat is niet echt een volwaardige bonus als je het met andere bonussen vergelijkt.

gravatar

De krant wordt dan wel soms verkeerd bezorgd, maar is als krant, als zeg maar krant zelf dus, wel, altijd wel goed geweest, dus. Een goede krant, altijd beslist een echt goede krant geweest, die Telegraaf. En nog steeds hoor, nog steeds, een echt goede krant, die Telegraaf, een goede krant, als krant.

gravatar

Bedankt lieve bezorgers! Nu ik geen salaris meer ontvang en geen brandhout meer kan aanschaffen kan ik deze kranten gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn: De openhaard aansteken!

Reageer
gravatar

Sjuul, kanjer….nieuwe wegen, je gaat een super leuke tijd tegemoet….krant achter behang of behang ermee….weg met de raggel…..
Telegraaf…tele..urgesteld? Niet doen, Geweldige Graaf Sjuulx

gravatar

Let wel: Sjuul krijgt een paar ton zwijggeld mee, dus met een krantenwijk van zijn vrouw en kinderen, aangevuld met drie jaar WW, hoeft hij dus niet verder te vermageren om te overleven. ‘t is dus niet zo dat het hele gezin voortaan in de luxaflex moet slapen vanwege acute collectieve magerheid: anorexia nervosa. Verder kan Sjuul zijn bescheiden stulpje isoleren met al die oude kranten, dat spaart weer energiekosten. Agge moar leut het.

gravatar

Sneu dat een prachtige paradijsvogel als Sjuul verloren gaat. Telegraaf zal hier nog spijt van krijgen. Niemand was zoals Sjuul. Zo lekker eigenwijs. Lekker tegen de stroming in. One of a kind. A Unique person. De creme de la crème. Het neusje van de zalm. De kers op de taart. Het topje van de ijsberg.

Maar goed, een kale kip kun je niet plukken.

Het ga je goed Sjuul, we zullen je missen!

Reageer
gravatar

Klopt geen reet van! Er staat dat er 455.927 kranten bezorgd zouden zijn, maar de Telegraaf is helemaal geen krant, maar een rechts populistisch vodje. Sjuul kan de komende 20 jaar er zijn gat mee vegen, dat dan weer wel! Of niet, Corrie…?!

Reageer
gravatar

Dat is nog maar de vraag, Elfstra. Het licht eraan of je kunt lezen. In de tillegraaf staan rellatief weinig spelfouten. Dat dan weer niet.
(Als de/het gat niet te groot is, zal het overigens wel lukken, mits niet te vezelrijk gegeten is.)

gravatar

Bij ons is de juwelier overvallen. Die waren ook verdrietig en verbijsterd. Hebben ook de krant gehaald maar hebben maar 1 exemplaar thuis bezorgt gekregen. Eigenlijk een beetje oneerlijk.

Reageer
gravatar

Uit betrouwbare bron (iemand van de redactie van die kwaliteitskrant) heb ik vernomen dat Sjuul 29 jaar heeft moeten afvallen voordat zijn hoofd überhaupt op de voorpagina paste… Alle hulde voor Sjuul!

Reageer
gravatar

Dat is nog maar de vraag, Elfstra. Het licht eraan of je kunt lezen. In de tillegraaf staan rellatief weinig spelfouten. Dat dan weer niet.
(Als de/het gat niet te groot is, zal het overigens wel lukken, mits niet te vezelrijk gegeten is.)

Reageer
gravatar

Jules is 140 kg. kwijtgeraakt, niemand heeft bureau Gevonden Voorwerpen gebeld. IEMAND moet die toch gevonden hebben? NIEMAND heeft iets verdachts gezien, ook niet hoe Ali B (aba) en zijn 40 uitgehongerde Rovers nachts aan het sjouwen waren met authentieke haram Paradijsburgers. Hoe integer is Wakker Nederland nou eigenlijk? Moeten we dan o-v-e-r-a-l Peter R. de Vries achteraan sturen?

Reageer