NOS

NOS

Verkenningsrapport Plasterk sinds vanochtend al exclusief voor online abonnees Telegraaf te lezen

Ronald Plasterk brengt vandaag aan de Tweede Kamer verslag uit van zijn verkenning naar een nieuwe coalitie. Opvallend is dat zijn bevindingen al sinds vanochtend exclusief te lezen zijn voor online abonnees van De Telegraaf. In een Premium-artikel op de website onthult Plasterk zijn verkenningsrapport aan de lezers en beschrijft hij hoe de gesprekken met de lijsttrekkers verlopen zijn de afgelopen tijd.

‘Kabinet dichterbij dan ooit…’, is de smeuïge kop van het artikel, dat morgen ook in de papieren krant te lezen is. “Even tussen u en mij, maar het ging er bij tijd en wijle hard aan toe in de vergaderingen en overleggen”, vertrouwt Plasterk zijn lezers achter de betaalmuur toe. “Toch denk ik wel dat ze er met z’n allen uit gaan komen. Volgens mij is een coalitie tussen de PVV, BBB, NSC en VVD gewoon mogelijk. Heel veel meer kan ik er nu niet over vertellen, maar voor een aantal extra conclusies kunt u terecht op mijn Substack-account.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *