Shutterstock / Ralf Liebhold / NOS

Shutterstock / Ralf Liebhold / NOS

Nieuw kabinet komt kranten tegemoet: De Telegraaf blijft laag tarief

Ruim dertig dagbladen hebben middels een paginagrote advertentie aan het nieuwe kabinet gevraagd om de btw-verhoging op kranten te stoppen. Wilders en de andere fractieleiders hebben de oproep gelezen en besluiten nu de kranten tegemoet te komen: De Telegraaf blijft laag tarief.

“Het is helaas te duur om de btw-verhoging volledig terug te draaien”, zegt Geert Wilders. “Maar we hebben ruimte in de begroting gevonden om een uitzondering te maken voor De Telegraaf. Zo blijft een onafhankelijk nieuwsvergaring over de asieltsunami, kabouter Timmermans en klimaatgekkies beschikbaar voor de gewone Nederlander.”

Hoe het kabinet de vrijstelling gaat bekostigen, weet Wilders ook al: “We gaan accijns heffen op de Volkskrant.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Van De Telegaap zijn geen bloedstollende (re)acties te verwachten. Hun lezerspubliel bestaat al voor 95% uit de (slapende) PVV-kiezers. Het wachten is op de dag, dat blonde Geert een natuurlijke dood sterft.

Reageer
gravatar

Onze dank is groot.
Als tegenprestatie bieden wij alle (ex-)politici het gratis plaatsen van excuus-briefjes aan. Voorwaarde is wel dat deze (ex-)politici een column hebben (of hadden) in onze krant.

Reageer