PRO SHOTS / Thomas Bakker

PRO SHOTS / Thomas Bakker

Henderson heeft na 1 wedstrijd vernietigende mening al klaar: ‘De Telegraaf kan er geen klote van’

Nieuwbakken Ajacied Jordan Henderson is pas net in Amsterdam, maar wat betreft dagblad De Telegraaf heeft hij nu al zijn mening klaar: “Die kunnen er geen klote van”, vindt de Engelse middenvelder.Henderson:

“Neem zo’n Valentijn Driessen. Wat voegt die man nou toe aan dit medialandschap? Ik snap echt niet dat er zo’n heisa is rond deze krant. Ik kan twintig kranten opnoemen die het beter zouden doen dan De Telegraaf.”

Veel mensen vinden de uitspraken van Henderson opvallend, omdat hij pas één wedstrijdverslag van de Telegraaf heeft gelezen. Men vermoedt dat hij zijn mening over het dagblad al had gevormd voor er überhaupt één letter op papier stond en nu op makkelijke wijze zijn gelijk probeert te halen. Maar daar heeft Henderson zelf geen boodschap aan: “Ik loop lang genoeg mee in dit wereldje om op basis van dit artikel te kunnen zeggen dat De Telegraaf een ongelofelijke kutkrant is.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *