Studio Speld / Lisanne Vegt / Shutterstock

Studio Speld / Lisanne Vegt / Shutterstock

Hele land kan met slechts 9% btw genieten van Circus Binnenhof

De nieuwe btw-tarieven van het kersverse kabinet betekenen ook dat het hele land met slechts negen procent btw kan genieten van Circus Binnenhof. Een fascinerend schouwspel voor jong en oud.

Wat kunt u allemaal verwachten in Circus Binnenhof? Wat te denken van een spetterend optreden van clown Geert, die met zijn trucje ‘premier ondermijnen’ altijd een breed publiek weet te vermaken. Verder is er een grote rol weggelegd voor de racisten-temmers, die er alles aan doen om de racisten te temmen. En wat brullen ze terug! Verwacht live tweets, verwacht schorsingen, verwacht een ongekend stinkende shitshow! Tel daarbij op dat zelfs de acrobatische deuren in Circus Binnenhof de grootste machthebber een optater geven, en je weet dat er gelachen gaat worden.

Circus Binnenhof, komt dat zien! Zolang het nog duurt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *