Studio Speld / Daniël Bergman / wikimedia commons / DHSgov

Studio Speld / Daniël Bergman / wikimedia commons / DHSgov

Telegraaf ontvangt belastende info over Dick Schoof via ingezonden brief

De Telegraaf heeft een ingezonden brief ontvangen met belastende info over Dick Schoof, de kandidaat-premier van de nieuwe coalitie. De anonieme bron uit Amsterdam vindt het ‘totaal onnodig en misplaatst’ dat Schoof naar voren is geschoven als beoogd premier van het nieuwe kabinet.

“Mij is veel gevraagd hoe ik kijk naar het beoogde premierschap van de heer Dick Schoof: hij is corrupt, doet aan fraude, is betrokken bij drugshandel en heeft een stinkende okselgeur. Ik heb hier geen bewijs voor, maar ik kan ontzettend goed mensen lezen. Iemand als Dick Schoof zou ik nooit ofte nimmer premier maken. Al zou ik er een paar miljoen mee verdienen, dan zou ik hem nog niet mijn auto lenen. Ik heb dit persoonlijk gemeld bij Pieter en herhaal dit graag publiekelijk: nee tegen Dick!”, aldus de anonieme bron.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dick schoof heeft ooit Bonnetjes affaire van Teeven en Opstelten weggemoffeld zijn we dit vergeten en MH17 onderzoek ondermijnd.Wilders noemde Hem nog ” vies” Dit zijn we allemaal vergeten.Hij weet alles over jou en ik dus..die man is gevaarlijk voor maatschappij.

Reageer