NOS

NOS

Schoof: ‘Dit is wat ik van tevoren heb opgeschreven en daar zult u het mee moeten doen’

Dick Schoof is tijdens het debat over de regeringsverklaring niet van plan zelfstandig na te denken en antwoord te geven op vragen. "Dit is wat ik heb opgeschreven en daar zult u het mee moeten doen", benadrukte de premier.

"Volgens mij ben ik daar heel duidelijk over geweest", zei Schoof. "Ik ben begonnen met wat er op dit papier staat en dat herhaal ik nu. Wat u ook vraagt, ik blijf bij mijn woorden, de woorden die ik van tevoren heb opgeschreven en nu herhaal."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tsja Dik, zonder Okkie en Taptoe geen Bobo. Je weet toch zelf????

Grt B. Bakeroe, B. Bakeram en B. Bakerie.

Bielefeld-Baumheide

Reageer