Studio Speld

Hoofdredacteur Telegraaf vanavond gastminister bij de persconferentie

‘Ik voel me echt een klein kind in een snoepwinkel’

Telegraaf-hoofdredacteur Paul Jansen is vanavond gastminister bij de persconferentie. Hij belooft het er goed van te nemen. 

Jansen: “Ik vind het hartstikke leuk om mij even minister te voelen. Ik heb zelf ook altijd ideeën over maatregelen en versoepelingen. Hartstikke leuk ook om in de ministerraad over mee te praten. Ik voel me echt een klein kind in een snoepwinkel. En ja om dan ook nog bij een persconferentie mee te doen is natuurlijk de kers op de taart.”

De gastminister hoopt ook dat Nederlanders zijn maatregelen een beetje kunnen waarderen. Morgen gaat de avondklok naar 18:00.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Loes, bij mij is dat niet zo! Nu ik dat heerlijke snoetje van Irma Sluis zie, vervloek ik de dag dat ik jou ter huwelijk heb gevraagd.

gravatar

Ik heb de gebaren van Irma (Sluis, red.) laten vertalen. Ik zal hier maar niks over het resultaat schrijven, want de meeste mensen zullen gek genoeg toch in de mening van Mark (Rutte, red.) blijven geloven.

Reageer