Pieter Beens / Shutterstock

Pieter Beens / Shutterstock

Plasterk haalt in Telegraaf-column snoeihard uit naar nieuwe verkenner: ‘Waarom een PvdA’er?’

Ronald Plasterk heeft in zijn column in De Telegraaf snoeihard uitgehaald naar de beoogde nieuwe verkenner voor deze kabinetsformatie. “Waarom in hemelsnaam kiezen voor een man die nota bene al 46 jaar (!) lid is van de PvdA?”, vraagt hij zich af naar aanleiding van de berichtgeving dat Geert Wilders oud-minister Ronald Plasterk op het oog heeft als verkenner.

“Links heeft een beschamende nederlaag geleden, het zou PvdA’ers en GroenLinks-leden sieren als ze zich even gedeisd houden”, schrijft Plasterk. “Het is werkelijk de wereld op z’n kop. Na het lanceren van een zeer teleurstellend verkiezingsprogramma en het voeren van een al minstens net zo zouteloze campagne, is een keuze voor een PvdA’er als verkenner werkelijk onbegrijpelijk. Rechts is aan zet nu.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb goed nieuws voor de verkenner. Rusland is in een vergevorderd stadium van het ontwikkelen van een vliegtuig dat op Co2 en stikstof vliegt. Het haalt dus CO2 en stikstof uit de lucht. Dit is een game changer in het klimaatdebat. Vrijwel alle problemen in één zucht opgelost en dat door de wetenschappelijke vrienden van Vlad.
Dat kunnen die linkse doemdenkers in hun zak steken.
Luctor et Emergo

Reageer
gravatar

Thierry, wil je een beetje voorzichtig zijn met je Latijnse uitspraken. Op onze Forumscholen circuleert een definitie van de elite waarin onder meer staat dat de elite te vinden is onder reptielen die op het gymnasium gezeten hebben en zich derhalve vaak bedienen van de Latijnse taal. Daarbij is ongelukkigerwijze jouw gymnasium verleden aan het licht gekomen. Nog vervelender is dat onze voorraad fakkels sinds kort spoorloos is en dat jouw adres bekend is bij de meeste leerlingen. Aangezien de meeste leerlingen zeer fanatiek zijn bij de wekelijkse boekverbrandingen zou ik voorlopig maar niet opendoen als er gebeld wordt.