NPO

NPO

Plasterk in nieuwe column: ‘Onderhandelingen voor Franse regering hoeven niet lang te duren’

Voormalig informateur Ronald Plasterk is terug als columnist voor de Telegraaf. In zijn eerste epistel reflecteert Plasterk op de verkiezingsuitslag in Frankrijk. Het verbaasd hem dat er een impasse dreigt nu het linkse blok daar het grootste is geworden.

“Laten iedereen vooral even afkoelen”, schrijft Plasterk. “De zeer linkse Mélanchon houdt er anti-Europese en pro-Poetin standpunten op na, maar daar kan makkelijk een mouw aan gepast worden. Macron heeft geen keuze en zal snel tot inkeer komen. De situatie in Frankrijk is niet heel ingewikkeld en onderhandelingen hoeven niet lang te duren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *