Studio Speld: Lisanne Vegt & Shutterstock

Studio Speld: Lisanne Vegt & Shutterstock

Dit zijn de 2 beste en 2 slechtste kraamvisites in jouw buurt volgens Tripadvisor

Je kraambezoek plannen kan vaak tricky zijn: voor je het weet ben je ergens waar je nét iets te veel bent en denk je: moet ik hier wel zijn? Om je daarvoor te behoeden zijn hier de twee leukste en slechtste kraamvisites in jouw buurt, zoals beoordeeld op Tripadvisor.

Slechtste (2) Baby Mireille, bij Susanne en Clausewitz

Bij Susanne en Clausewitz thuis is het natuurlijk mooi en ruim, maar de ontvangst steekt daar des te schriller bij af. Bezoekers zijn ingedeeld in tijdslots, en krijgen slechts een heel benepen 5 minuten, hoewel opa’s en oma’s dan weer 7 minuten krijgen, zo is het ook. Aan baby Mireille zelf ligt het niet, die doet haar best, maar je hebt er gewoonweg niet zo’n klik mee, met baby Mireille. Kan gebeuren! 2 sterren.

Beste (2) Baby Sjoerd, bij Koen en Bianca

De kraambezoeklocatie van baby Sjoerd van Koen en Bianca is een waar feest. Niet alleen kan je er lekker zitten, je mag ook zo lang blijven als je wil, koffie en beschuit met muisjes mag je pakken naar hartelust en baby Sjoerd slaapt veel en lang, waardoor je even kort kunt kijken, en daarna lekker lang kunt kletsen met de ouders. 4 sterren.

Slechtste (1) Baby Tempel, van Wietse en Lieneke

Bij baby Tempel is alles alternatief geregeld, wat in de regel helemaal niet verkeerd hoeft uit te pakken, maar wat het bij Wietse en Jordaan wel degelijk doet. Een bezoek aan baby Tempel voelt helaas alsof je the godfather bezoekt, je kust de ring, of je hoepelt op. Ook je kado’s worden niet écht op prijs gesteld, ‘katoen daar doen we niet aan’, vertelt Wietse je, en er is bovendien te kennen gegeven dat als je gevaccineerd bent, je liever niet komt. Weird! 1,5 ster, halve erbij omdat baby Tempel zelf op zich natuurlijk een enorm lieverd is. Helaas moeten we eerlijk zijn, en dat betekent ook dat we streng moeten zijn.

Beste (1) Baby Monienke, van Layla en Hicham

Baby Monienke is het perfecte kraambezoek dezer dagen. Moeder Layla en vader Hicham zijn heerlijke chaoten die alle kleuren beschuit en muisjes hebben gehaald, baby Monienke zelf is lelijk op een geestige, vriendelijke manier, een manier waarop je er lekker lang over kunt praten, maar ook dat het onschuldig is omdat het helemaal gaat bijtrekken. 5 sterren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *