Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Stoplicht ontvangt wisselende recensies op TrafficlightAdvisor

'Wij snappen echt niet meer wat mensen precies willen'

Het stoplicht op de kruising van de Kinkerstraat en de Bilderdijkstraat in Amsterdam krijgt zeer wisselende recensies op TrafficlightAdviser. De gemeente zit met de handen in het haar.

Gebogen over zijn iPad scrollt Jeroen Overhorst van de gemeente Amsterdam door de recensies. “Kijk hier,” zegt hij en wijst ons op een recensie van ene Tony Molenbeek. “Hij geeft 1,5 ster en zegt dat hij twee minuten heeft moeten wachten. De volgende keer loopt hij om. Zulke recensies krijgen we heel veel.”

“Het gekke is dat andere mensen juist weer heel tevreden zijn. Kijk, Marlies Biesvelt geeft 5 sterren. Niet hoeven wachten, kon meteen doorlopen schrijft ze. Een heel ander sentiment, terwijl het toch echt over hetzelfde stoplicht gaat. Onverklaarbaar.”

Volgens Overhorst heeft de gemeente allerlei pogingen gedaan om betere beoordelingen te krijgen. “Zo hebben we het stoplicht een keer anders afgesteld, zodat die de hele dag op groen stond. Dat werkte wel, maar een ander stoplicht op dezelfde kruising kreeg toen juist weer hele slechte recensies. De klant is koning, maar wij snappen echt niet meer wat mensen precies willen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kleur, handen in het haar en de lage score dat komt weer op de zwartepietendiscusie neer.
Oftewel; zwart, kroeshaar en iedereen die het zat is om het daarover te hebben.
De onderliggende gedachte komt weer op “de Speld” bovendrijven als een opgezwollen lijk.

Benny

gravatar

Werd laatst in, waar was het, heel onbeleefd bejegend. Ik kreeg een aanmaning dat ik moest doorfietsen en dat het anders rood zou worden. Nou, daar kom ik niet snel nog eens. Maar waar was het nou?

Reageer