Shutterstock / Luis_Martinez

Shutterstock / Luis_Martinez

Chaos Amsterdamse verkeer na stroomstoring: fietsers negeren stoplichten, toeristen steken roekeloos over en auto’s stoppen niet voor zebrapaden

In Amsterdam is op dit moment een grote stroomstoring. In het verkeer is daardoor grote chaos ontstaan. Zo negeren fietsers de stoplichten, steken toeristen roekeloos over en stoppen auto’s niet voor zebrapaden.

“Wat een chaos. Kijk al die flitsbezorgers eens hard overal doorheen scheuren en die toeristen daar midden op de weg lopen”, zegt AT5-watcher Jan de Boer. “Man, man, man. Als dat allemaal maar goed gaat.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *