Shutterstock / Henk Vrieselaar

Shutterstock / Henk Vrieselaar

We willen wel iets zeggen over de man die 132 km/u te hard reed maar we weten niks van auto’s

Tussen Amsterdam en Volendam reed een man 212 kilometer per uur op een provinciale weg waar al meerdere dodelijke ongelukken hebben plaatsgevonden. We willen daar als redactie een mening over hebben, maar hebben helaas geen verstand van auto’s, dus dat is niet aan ons.

We denken dat 132 kilometer per uur te hard rijden best extreem is, maar met contributieriemen, B-snaren en collaborateurs enzo moet je bij ons echt niet aankomen. Dus ja, echt iets kunnen we er niet over zeggen eigenlijk. Het voelt onveilig, zo’n rotvaart, maar dat is misschien een iets te groot oordeel voor leken zoals wij. We willen ook niet achteraf weer te horen krijgen dat we een feitelijke onjuistheid hebben verkondigd.

Een van onze redacteuren had wel een huurauto op vakantie. Dat was een witte auto dacht hij, of in ieder geval het was geen zwarte, maar daar houdt onze kennis over auto’s wel zo’n beetje op. Dus ja, we kunnen helaas niks zinnigs zeggen over die vent die ruim 200 km/u reed waar je 80 mag.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *