Shutterstock: AM-IDE & TLF Images

Shutterstock: AM-IDE & TLF Images

Dankzij serie over man met een ranch vergeet Gerard even dat hij zelf een betegelde tuin heeft

“Even lekker helemaal uitchecken”, noemt Gerard het. De Dordtenaar heeft de nieuwe serie Yellowstone ontdekt over man met een ranch, waardoor Gerard even helemaal vergeet dat hij zelf een volledig dichtgelegde tegeltuin heeft. De serie sleept hem zó ver die ranch op, met al haar vee, paarden en oneindige ruimte, dat hij simpelweg geen enkele actieve gedachte heeft over de keramische tuintegels die al zes jaar iedere vorm van leven in zijn tuin onmogelijk maken.

“Het voelt haast alsof ik zelf op de bijna oneindige ruimte van de Amerikaanse vlakten in Montana ben”, mompelt Gerard, terwijl hij naar de muur aan de achterkant van zijn tuin kijkt. “De natuur is krachtig en spiritueel verheffend. Achter die muur ligt misschien een berg, onder die tegels bevindt zich krachtige, levensgevende aarde, waar ik op een dag misschien mijn paarden en koeien op laat grazen. Yihaaww!”

Kijk nu de serie Yellowstone op Skyshowtime, dé streamingdienst waar wereldberoemde studio’s op één plek samenkomen van Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon en DreamWorks Animation tot Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios, and Peacock.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *