Shutterstock / giansu

Shutterstock / giansu

Vlieg vindt het fucking irritant dat er telkens mensen tegen hem aan fietsen

Nu de temperatuur omhoog schiet en de zomer voor de deur staat, zijn er weer steeds meer fietsers op straat. Dit tot ongenoegen van veel vliegen, die vanwege het grote aantal fietsende mensen niet meer kunnen vliegen zonder dat er iemand tegen hen aanrijdt.

Ook vlieg Hajo is er helemaal klaar mee. “Dit haat ik denk ik het meeste aan de zomer. Ik kan nog geen tien meter rustig vliegen of er knalt zo’n mens tegen me aan. Soms komen er zelfs meerdere tegelijk op me af. Ik probeer ze dan tegen beter weten in te ontwijken, maar dat is niet te doen. Ik krijg er echt minder zin van om de straat op te gaan. En ik spreek niet alleen voor mezelf, de hele zwerm heeft er last van.”

Als Hajo ergens aankomt veegt hij voor de zekerheid altijd zijn vleugels even af. “Om er zeker van te zijn dat er nergens meer een fietser zit. Je weet maar nooit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mi 5 had bericht geving opgeheven die zomer en zei als laatste: “niet op orde zijn de inlichtingen.” Toen veranderde de informatiestroom vandaar (Brits ministerie deed wisselen van bron.. Ja een oom in de trein. Een broer wellicht (buza hoek). Hust to say closely read moet je zeker en vast aan kunnen met constant kritisch denkend vermogen.

Reageer
gravatar

FYI; mensen in NL hebben hier elke dag actieve herinnering aan uw constante leugens. Waarheid heeft u afgeleerd verzagent die nutteloos🦊 werk heeft gedaan, gaat 70.000 terugbetalen aan een toeslagenouders, verdraaien kunt als de beste. Dat is eenmalige streep. Boemers verdienen dit per jaar of per 2 jaar meer dan onterecht. Feitelijlk doen ze niets anders dan talenten blokkade.

Reageer