Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Marjan bindt elektrische vliegenmepper aan gezicht tegen vliegjes op de fiets

Vliegjes in je ogen, mond, neus of oren: het is voor Marjan een constante bron van irritatie tijdens het fietsen deze maanden. Gelukkig heeft de 34-jarige klantenservicemedewerkster hier nu een oplossing voor gevonden: ze bindt tegenwoordig een elektrische vliegenmepper aan haar gezicht voordat ze op de fiets stapt.

“Aan dat knetteren moet je in het begin even wennen”, vertelt Marjan vanaf de fiets. “En je moet ook oppassen voor grotere beesten. Muggen, vliegjes, wespen, allemaal prima, maar vorige week had ik opeens een kleine duif voor m’n gezicht hangen. Dat rookt als een malle.”

Desondanks kan Marjan het “schild”, zoals ze de vliegenmepper liefkozend noemt, aan iedereen aanraden. “Ik heb het eerst geprobeerd met citroenkaars op m’n hoofd en plakstrips over m’n gezicht. Dat laatste werkt ook prima, maar dat kost je wel je wenkbrauwen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik rij al jaren met een zuiver schaalmodel van de piramide van Cheops op mijn hoofd.
Voor die energie wijkt alles en iedereen uit !

Reageer
gravatar

U telt het gewoon door, reken ze allebei goed, rekken geen dienst, van een lichtmascgien, dat enig soort kloppend van eindeloos jerpstelling in deverstewoordmaschiene.

Reageer
gravatar

Ja van een sjerpa van je hola cola kreeg ik laatst van mijn persoonlijk verzorgen zo’n livreijer opgezadeld, je weet wel waar ze vroeg in dienst soms mee wegkwamen bij de maandelijkse groundhog ronsel.