Shutterstock / itsajoop

Shutterstock / itsajoop

Lisa gaat even rondje fietsen om haar mail bij te werken

Lisa uit Almere gaat even een rondje fietsen om haar mail bij te werken. De 29-jarige projectmanager vreest dat ze er anders niet aan toekomt.

“Ik loop eigenlijk al drie dagen achter de feiten aan”, merkt Lisa op. “Nu ik eindelijk een gaatje heb gevonden tussen alle meetings, ga ik er even gebruik van maken.” Ze kiest een route van drie kwartier, dwars door Almere centrum en een stukje door Almere Buiten. “Even frisse neus halen, mailtjes bijwerken, twee vliegen in één klap”. Van de omgeving krijgt ze weinig mee, maar daarvoor ga je ook niet fietsen in Almere.

Eenmaal terug op haar oprit lijkt Lisa content. “Het is juist prettig dat ik zo min mogelijk afleiding had onderweg. Een paar wielrenners wel, maar die asociale teringlijers blijf je houden. Heb er alsnog dertig mailtjes doorheen gejast denk ik.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *