Shutterstock / PixelBiss

Shutterstock / PixelBiss

VanMoof baalt zelf ook: ‘Daar gaat ons goede imago’

De problemen bij fietsenproducent VanMoof stapelen zich op. Veel klanten met een fiets van het bedrijf zijn woest, maar VanMoof laat weten zelf ook te balen van de situatie: “Daar gaat ons goede imago.”

“We hebben er jarenlang hard voor gewerkt om een plek in het straatbeeld op te bouwen. Iedereen die wel eens door Amsterdam rijdt, loopt of fietst kent ons”, zegt een woordvoerder van VanMoof. “Het is zonde dat we nu van de ene op de andere dag ineens bekend staan als een gehaat bedrijf. Dat verdienen we niet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Over t algemeen helpt lammen blinden niet verder met zn totale oeratommig -en domheid (“did you go back”? En zit alles er nog omheen?), that’s what i call a Nice sound. Als u t niet bent, heb u opvang? Moet zeggen dat u stevige afspraken hebt namens ons heeft iedereen zich t verloren, vond t niet meer terug, wel hoor maar dat was dat ik u rustig zag

Reageer
gravatar

das toch die liedje fillm die meneer van Knives Out, die naar die eiland gaat met zn glasien dakpaleisie en dan blijkt dat de bedenkster nog wel aan boord mag bij haaaaaaaaheeeeeelppppp daaaassss Barry Badkap, snaait weer zo een wethouder schoen lucht kletserij in de snoer boer aan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Yoe later

Reageer