Studio Speld: Lisanne Vegt & NOS

Studio Speld: Lisanne Vegt & NOS

Dramatische fietswissel, ploegleider Pogacar pakt VanMoof van de auto

Een dramatisch moment vandaag voor Tadej Pogacar tijdens de tijdrit in de Tour de France. De Sloveen wilde voor de slotklim van fiets wisselen, maar tot overmaat van ramp pakte zijn ploegleider een VanMoof van de auto.

Pogacar is woedend. "We hadden het nog gezegd: die VanMoof is voor Majka, die vindt die dingen vet. Ik haat ze. Ze fietsen voor geen meter,  ook omdat het zadel veel te laag stond", zegt Pogacar. "En je kunt dat alleen hoger zetten met speciaal VanMoof-gereedschap en ja, waar haal je dat tegenwoordig?"

Pogacars ploegleider heeft excuses aangeboden. "De alarmbellen hadden meteen moeten afgaan toen ik dat ding pakte. Bij mij, en bij de fiets."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Of geef u nu zwemcomnentaar in Sydney? Ja die Spelen waren mooi ondanks uw pornogewaffel bij Kink FM, ik vroeg per mail of dit huiliebalkie kon stoppen, voetbal commentaar 100% uit ja met die arena verslaggeving. Arjen Grollenan dank u voor Like a Hurricane en de single van Admiral Freebee, ken u het begrip DICTIE, taal beste Pauline?

Reageer
gravatar

Het was een goede laatste concert, laatste nummer kwam ik erachter dat er een toetsenist en drummer in de band zaten, ja storm announcement, even een keer in driedubbele loop, gevoelig immaterial, lange motorrit breed landschap, op de camping 🏕️ meloen gegeten,cleek wel of er water inzat, ja best wel leuk, ohjai. Iets sneller waren ze dus wil niets missen, rock palace met rook en materiaal hoor

Reageer
gravatar

Non aware of sail boat incidence, it rained and stormed, scared of haeithgts, Strike😁collider announcement, fastest hell not occurred, water repeated oxygen dense no mist sownosnowshow, first was a leave out, bicycle bicycle and dresslash, humour? For aliens, extraterrestials, aireospace, hope u manage allrhymer associates, pretend?

Reageer
gravatar

VanMoof fietsen mankeren van alles, maar dat ze “vet” zouden zijn geloof ik niet. Je kunt zeggen wat je wilt, maar ze werden geheel ontvet geleverd. Dat is overigens een van de vele problemen.

Reageer