WikimediaCommons: Roy Beusker (CC BY 2.0) / Studio Speld / Shutterstock

WikimediaCommons: Roy Beusker (CC BY 2.0) / Studio Speld / Shutterstock

Gordon uit elkaar

Heftig nieuws uit de showbizzwereld: Gordon is uit elkaar. Op social media laat de bovenkant van Gordon weten dat ze alle twee ieder een eigen weg op gaan: “We hebben een geweldige tijd gehad samen, en ik kijk daar met plezier op terug.”

“Ik had echt de broek aan in onze relatie”, zegt de onderkant van Gordon. Zijn darmen hangen treurig uit zijn romp. “Maar ik heb onze scheiding niet kunnen voorkomen. Ik baal ook enorm.” Ook de bovenkant van Gordon baalt. “De moed zakt mij soms in de navel.”

De verwachting is dat de bovenste helft van Gordon niet lang alleen zal blijven. “Onze trend-watchers hebben hem alweer hangend aan een bar gesignaleerd in The Harbour Club in Amsterdam.” verklaart een journalist van RTL Boulevard. “Wie hem naar huis heeft gedragen is nog onbekend.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De familie Van de Buren is gezamenlijke naar Indonesië gevlogen voor een korte welverdiende vakantie en om daar meteen het klimaat en de regenwouden te redden.

Ze vliegen zondag weer met z’n allen naar Glasgow voor vakantie en om meteen de klimaatconferentie te bezoeken.

Ik vind het ook namens redactie en lezers van De Speld niet aardig van deze familie om ons zonder waarschuwing vooraf in de steek te laten.

Reageer
gravatar

Gordon, is dat de man die tevreden is met een moot gebakken vis?
Die is toch voorgoed vertrokken uit Nederland?
Op sommige plekken is men nog bezig met het opruimen van de slingers en de confetti!
En nou is de helft alweer terug?
Als dat geen reden is om de kabinetsformatie te versnellen, zodat weer knopen kunnen worden doorgehakt, dan weet ik het ook niet meer!

Reageer