Instagram / gavinroz

Instagram / gavinroz

5 lessen over de liefde die we kunnen trekken uit de relatie van Gordon en Gavin

Deze week werd bekend dat de relatie tussen Gordon en zijn verloofde Gavin voorbij is. Een klap voor het prille liefdespaar, maar een mooie mogelijkheid voor ons om iets te leren over de liefde. Dit zijn vijf (nieuwe) lessen over de liefde die we kunnen leren van Gordon.

1. Stuur nooit 123 gemiste berichtjes, 26 gemiste oproepen, vijf notificaties op Instagram, drie sms’jes en één e-mail
Natuurlijk, het is vervelend als je partner zijn telefoon in een taxi laat liggen, maar dat is geen reden om 123 gemiste berichtjes, 26 gemiste oproepen, vijf notificaties op Instagram, drie sms’jes en één e-mail te versturen. E-mails vinden geliefden erg vervelend, zeker als het op hun werkadres is.

2. Iemand tot op het bot beledigen moet je combineren met complimenten
Soms kan het binnen een relatie verfrissend werken om iemand tot op het bot te beledigen, maar vaker nog valt dit niet helemaal lekker. Stel hier dus op z’n minst genoeg complimenten tegenover. Wees grillig en onvoorspelbaar, daarmee hou je je partner mentaal scherp.

3. Val nooit in slaap bij The Wizard of Oz met je partner
Voel jij je zo op je gemak bij je partner dat je daarbij lekker in slaap kan vallen op de bank? Doe dit nooit bij The Wizard of Oz. Dan ben je echt gek in je hoofd, dat heb je gewoon de verkeerde energie of op zijn minst mentale problemen. Koekwaus.

4. Proef altijd het pittige eten van je partner, anders verpest je zijn dag
In sommige culturen, zoals de Nederlandse, wordt dit als onbeleefd en onbetrouwbaar ervaren. Zo kun je iemands dag verpesten, hou daar rekening mee.

5. Ondanks dat je partner uit het buitenland komt, kan hij artikelen over jullie relatie nog altijd vertalen via Google Translate
Gavin heeft inmiddels een uitgebreid interview gegeven aan Privé over zijn relatie met Gordon, omdat hij graag duidelijkheid wil geven nadat hij verschillende artikelen over de break-up heeft gevonden en kunnen lezen dankzij Google Translate. Dit is dus eigenlijk meer een les uit het einde van de liefde. In ieder geval: ook als je een relatie met iemand hebt die geen Nederlands spreekt, kan hij artikelen in het Nederlands volgen. Pas dus op met wat er over je partner wordt gezegd in de Nederlandse media.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *