RTL / B&B Vol Liefde

RTL / B&B Vol Liefde

5 lessen over de liefde die we kunnen trekken uit B&B Vol Liefde

De zomerhit B&B Vol Liefde maakt behoorlijk wat tongen los. Kijkers vallen van de ene verbazingwekkende scène in de andere. Achter deze uren van bizarre ontmoetingen en ongemakkelijke taferelen schuilt een groot aantal lessen over de liefde waar we allemaal van kunnen leren. Wij zetten de 5 belangrijkste op een rijtje.

1. Snoei nooit een boompje zonder consent
Als je verliefd bent op iemand, is het heel normaal dat je allerlei lieve dingen voor die persoon wil doen. Maar soms is het belangrijk om die vlinders in je buik een beetje te bedwingen en niet zomaar een boompje te snoeien zonder consent. Het is goed mogelijk dat jouw toekomstige partner thuiskomt na een middagje winkelen, vervolgens die gesnoeide boom ziet, en daar meteen helemaal niet blij mee is. Zo valt jouw goedbedoelde snoeibeurt in het water, en wordt je kans op een nieuwe levenspartner nog kleiner dan het boompje.

2. Als een vrouw je vraagt of je haar aantrekkelijk vindt, zeg dan niet dat je pas morgen antwoord kan geven vanwege je verkoudheid
Soms voel je een klik met iemand die je op het eerste gezicht niet mega aantrekkelijk vindt. Wees hier meteen eerlijk over en ga geen excuses verzinnen. Je kunt niet alle moeilijke vragen in het leven ontwijken met een opkomende verkoudheid. Ook niet als dit nou eenmaal is wat het universum jou opdraagt om te doen. Anders is je relatie nog sneller voorbij dan die verkoudheid.

3. Als iemand een berg naar zichzelf vernoemt, is het misschien een megalomane narcist
Als iemand vanwege z’n purpose naar een berg bij Malaga is verhuisd om er huisjes op te bouwen, kan het zijn dat hij het daar druk mee heeft. Als hij vanwege die purpose alleen over zichzelf wil praten, de berg naar zichzelf vernoemt en het aantrekkelijk vindt dat je je in je vrouwelijke energie een beetje onderdanig opstelt, zou het kunnen dat je met een megalomane narcist te maken hebt die alleen maar bullshit uitkraamt. Zelfs als je zelf soundhealer bent. Dan is het verstandiger om je met dezelfde Uber weer naar de bewoonde wereld te laten brengen, nu het nog kan. Ren. REN.

4. Vijf complimentjes per minuut is te veel
In de liefde is het belangrijk om elkaar complimentjes te geven. Het kan iemands zelfbeeld versterken, waardoor diegene dopamine aanmaakt. Echter is 5 complimentjes per minuut te veel. Je kunt stapelgek op iemand zijn, maar hou het bij het maximale aantal van 5 complimentjes per dag. En zeg ook niet de hele tijd ‘Madammeke’ tegen een vrouw. Dat vindt die vrouw niet leuk. En de rest van Nederland ook niet.

5. Als iemand bij de eerste ontmoeting 8 seconden of langer wil knuffelen, ren weg
Het is belangrijk om genegenheid te tonen en je open te stellen voor het gevoel van een ander. Echter wordt het gevaarlijk als die ander bij de eerste ontmoeting 8 seconden of langer wil knuffelen. Als dit het geval is, ren dan zo snel mogelijk weg. Stel geen verdere vragen, maar zet het op een lopen. Ga ook niet even binnen kijken hoe de inrichting van zijn B&B is, en voel zeker niet de behoefte om je tantrische mogelijkheden te ontdekken. Laat je koffers in de auto liggen en keer om. Kom nooit meer terug.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

plaatjescultuur geen cartoons laat open zeg u niet paraat bass ken ik niet u ken geen bass? mag nee zeggen zegt die host you call it constant ja stoffen in kaarsen zeg zn moeder zelden kiespijn time out.

Reageer
gravatar

namaakkunst en gestolen kunst, laatste misschien nog niet dat hij bezit heeft een journalist was biograaf dus ja ook een fotocursus gehad ja goed team gehad dus voor ieder prijs ja 1ste beetje mazzel op het werk met zo;n geitepad blindemanspad uhj zin afgelopen weet u wel weet je niet, wilt u vergaeten.

Reageer
gravatar

6. Als iemand je een HOY-worst aanbiedt, kijk dan of je goed verzekerd bent.
Het is belangrijk om je in te dekken tegen dit soort humoristen. Sluit daarom een dekkende verzekering af tegen alle malheur die de HOY-worst teweeg kan brengen. Liefst zonder eigen risico

Reageer
gravatar

Ik heb ze geteld:
Pirlo heeft 42 keer gereageerd plus nog eens 3 reacties op z’n eigen reacties.
Pirlo heeft de aangeboden HOY-worst zeer zeker niet genuttigd, anders was hij niet tot dit indrukwekkend aantal reacties gekomen.