Shutterstock: Ekapot Chaiwimo / Alexander Santander & Wikimedia Commons: Daniel Kruczynsk

Bizarre ontknoping Gordon gaat trouwen: zanger trouwt tóch met ruksok

'Uiteindelijk hou ik toch het meest van jou, Snokkie'

Een knaller van een ontknoping aan het einde van de reeks Gordon gaat trouwen. De 49-jarige zanger stapte onverwacht in het huwelijksbootje met een volgesnoten sok.

“Wie hou ik voor de gek?” zegt Gordon wanneer hij door de twee overgebleven kandidaten Rogier en Manuel naar het altaar is gelopen. “Uiteindelijk hou ik toch het meest van jou, Snokkie.” Hij haalt een aangekoekte sok uit zijn binnenzak, en streelt hem over zijn wang. “Sorry Rogier, sorry Manuel, maar vandaag kies ik voor de liefde.”

Een traan biggelt langs zijn wang naar beneden. “Wil je met mij trouwen, mon amour?” De sok zegt van wel. Manuel en Rogier druipen af, terwijl Gordon en Snokkie zich terugtrekken in de honeymoon suite. Wij van De Speld wensen het kersverse bruidspaar heel veel geluk!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik denk dat de reden dat mensen aan de rand van de afgrond staan niet de hardheid is maar de zachtheid. Zelfs satire die doorgaans kritisch is vanuit een bepaald standpunt kan alleen nog acceptabel zijn als ze om het even naar twee kanten geïnterpreteerd kan worden. Wijs je voorzichtig de weg middels een gesprek dat nergens anders kan plaatsvinden dan aan een verlaten bankje aan de zee waar geen sociale controle is dan beginnen ze je met half Oosters spirituele half Amerikaans psychotherapeutische ideeën te vervolgen door je oprechte zorgen openbaar te maken als zelfbeklag.

Reageer